Abonnementen

Voor dit tabblad is 1 submenu opgenomen met eigen instellingen.

Abonnementen:

Voor de abonnementen bij relaties kan gebruik gemaakt worden van sjablonen.
Hier wordt het beheer gevoerd over de te gebruiken types abonnementen.
Te denken valt aan bijvoorbeeld de opmaak van nieuwsbrieven.
Elk sjabloon kan individueel gebruikt worden of in bulk.

Om een nieuwsbrief aan te maken dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Hoe voeg ik een abonnement toe?
2. Hoe voeg ik een foto/afbeelding toe in een nieuwsbrief?
3. Hoe koppel ik een abonnement aan een relatie?
4. Hoe verstuur ik een nieuwsbrief per e-mail?

Reply e-mailadres:

U kunt zelf heel eenvoudig per abonnement het replyadres aanpassen indien gewenst.

Ga naar:
– Beheer
– Relaties
– Abonnementen
– Selecteer een abonnement en dubbelklik
– Bij Reply E-mailadres kunt u het e-mailadres wijzigen