OVAS licenties en voorwaarden

OVAS licentievoorwaarden

Hartelijk dank dat u voor OVAS hebt gekozen.

Dit is een overeenkomst tussen u en OVAS.

1.De software is eigendom van OVAS of haar leveranciers en de software wordt beschermd door de auteurswetten van het koninkrijk der Nederlanden, internationale verdragsbepalingen en alle andere van toepassing zijnde nationale wetten. Derhalve dient u de software te behandelen als ie­der ander materiaal waarop auteursrecht berust. Voor zover deze software niet is beveiligd tegen kopiëren, is het u toegestaan ofwel een kopie te maken van de software enkel en alleen voor back-up doeleinden of ter bewaring in een archief. Het is u niet toegestaan de bij de software behorende handlei­dingen of documentatiemateriaal te kopiëren.

2.Het is u niet toegestaan de software te verhuren of te leasen, of anderszins in gebruik aan derden, niet zijnde contractspartij bij de licentieovereen­komst in gebruik (zowel om baat als om niet) af te staan.

3.Elke inbreuk op het hierboven vermelde, zijnde een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst, wordt beschouwd als een inbreuk op de rechten van de maker / OVAS en zal worden vervolgd, onverminderd de rechten van de ma­ker / OVAS om verdere schadevergoeding te vorderen.

4.Elke inbreuk op het auteursrecht van OVAS en/of haar rechtsopvolger, waaronder begrepen inbreuk of schending van de licentieovereenkomst zal leiden tot vergoeding van de volledige schade ten laste van de licentie­houder en/of inbreukpleger.

5.OVAS garandeert de werking van het programma doch OVAS en/of haar vennoten aanvaarden op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor schade ontstaan aan  computerapparatuur en/of software gedurende het gebruik van het programma door de gebruiker.

Algemene voorwaarden
SaaS-voorwaarden/overeenkomst OVAS Connect
Privacyverklaring
Verwerkersovereenkomst AVG