Hoe verstuur ik een nieuwsbrief per e-mail?

Noodzakelijk is om de nieuwsbrief, in dit geval het Abonnement eerst aan te maken en te koppelen aan de juiste relatie.

Zie ->

Hoe voeg ik een abonnement toe?
Hoe koppel ik een abonnement aan een relatie?

De volgende stap is om deze per e-mail te versturen naar de relatie:

– Ga naar Relaties.
– Ga naar Abonnementen.
– Selecteer het juiste Abonnement.
– Klik op Document verzenden.
– Klik op Email versturen.

– U ziet nu het volgende scherm:

– Bij Abonnement ziet u de omschrijving/naam van het Abonnement staan.
– Bij Aantal ontvangers het aantal relaties die aan deze nieuwsbrief gekoppeld zijn.
– Selecteer het juiste Document en klik op Versturen.
– De nieuwsbrief (abonnement) is nu per e-mail naar de relaties verstuurd.

Tip! Als u de nieuwsbrief toch liever per post zou willen verzenden, is er ook een handige functie om adresetiketten uit te printen:

– Ga naar Relaties.
– Ga naar Beheer.
– Ga naar Abonnementen.
– Selecteer het juiste Abonnement.
– Klik op Exporteren.
– Klik op Etiketten.
– U krijgt nu een nieuw scherm te zien met adresetiketten van alle relaties die aan de geselecteerde nieuwsbrief gekoppeld zijn.
– Deze kunt u vervolgens uitprinten.