Hoe maak ik een taak aan?

In het beginscherm Start ziet u aan de rechterkant van het scherm de Taken staan.

Door op Toevoegen te klikken kunt u voor uzelf een nieuwe taak aanmaken.

Een handig geheugensteuntje voor openstaande taken die u niet dient te vergeten, uw online to do-lijstje.

Als u een taak heeft voldaan, kunt u deze afvinken.

Door te klikken in het vierkantje voor de taak plaatst u een vinkje en zal de taak verdwijnen uit het beginscherm.

Als de taak aan een relatie gekoppeld is, zal deze nog wel te zien blijven in de relatie kaart van de relatie bij Communicatie.

Het is ook mogelijk om een taak aan een desbetreffende relatie te koppelen.

Dit doet u als volgt:

– Ga naar Relaties.

– Ga naar Relatie gegevens.

– Selecteer de juiste relatie waaraan u een taak wilt koppelen.

– Ga in de relatie kaart naar het tabblad Communicatie.

– Klik op Actie toevoegen.

– Kies vervolgens voor Taak.

– Kies bij Opvolgen de juiste datum.

– Als u de taak heeft aangemaakt en opgeslagen zult u deze ook in het beginscherm Start terugzien, nu staat de naam van de relatie erbij vermeld.

Het is mogelijk om een Taak in de toekomst toe te voegen.

Houdt u er echter rekening mee dat in het beginscherm Start de taken tot 7 dagen na de huidige datum getoond zullen worden.

Heeft een taak toegevoegd in de toekomst verder dan 7 dagen?

Dan zal de taak vanzelf worden getoond in het beginscherm Start 7 dagen voor deze datum.

Maar voor nu is deze Taak dan (nog) niet zichtbaar.

Als u in het dropdownmenu Alles weergeven aan klikt onder Voltooid worden alle voltooide taken weergegeven.