Communicatie – Sjablonen

Voor dit tabblad is 1 submenu opgenomen met eigen instellingen.

Communicatie:

Voor de communicatie bij relaties kan gebruik gemaakt worden van sjablonen.
Hier wordt het beheer gevoerd over de te gebruiken sjablonen.
De opmaak en de vorm van een sjabloon kan in groepen worden onderverdeeld.
Elk sjabloon kan individueel gebruikt worden of in bulk.

Zie -> Hoe voeg ik een sjabloon toe?

Reply e-mailadres:

Bij de sjablonen is het op dit moment nog niet mogelijk om het reply e-mailadres zelf aan te passen.
Het e-mailadres wat u gebruikt om in te loggen wordt standaard aangemerkt als het reply e-mailadres.
Mocht u dit willen wijzigen, dan kunt u dit doen bij de Gebruikersinstellingen.
Let op! Indien u het e-mailadres wijzigt, wijzigt dus ook automatisch uw login.