Overzichten

Hier kunt u de overzichten zien van:

– Grootboeken
– Kostenplaats
– Balans
– Resultaten
– Saldi balans
– Openstaande posten
– Openstaande toezeggingen.

Een selectie maken

De overzichten zijn op te vragen op basis van:

– grootboeken
– beginbalans
– mutaties
– of beide.
– Kostenplaatsen.

Selecteer het jaar en eventueel de maand waarover u informatie wilt zien.
U kunt bijvoorbeeld een selectie maken per jaar of per kwartaal of per maand of per week.

Selecteer vervolgens het grootboek of de kostenplaats naar keuze, door:

– Het gewenste grootboeknummer aan te klikken.
– De gewenste groep aan te klikken.
– Een eigen selectie te maken in combinatie met ctrl en klik te gebruiken.
– Een eerste aan te klikken, de shift-toets te gebruiken en de laatste aan te klikken. Met deze functie kunt u meerdere grootboeken of kostenplaatsen selecteren naar wens.

De selectie afdrukken

Een afdruk maken van het grootboek is mogelijk door een PDF bestand te genereren en deze af te drukken.
Het PDF bestand wordt automatisch gemaakt op basis van de gemaakte selectie, met dezelfde layout.
Afhankelijk van uw PDF – reader, meestal van Adobe, kunt u het gegenereerde bestand ook opslaan of mailen.

De PDF – reader van Adobe kunt u hier downloaden:

Download Adobe Flash Reader
Download Adobe Reader